inlocuire tablouri electrice

Inlocuire tablou electric

Dacă sunteți proprietarul unei case, știți că uneori trebuie să reparați lucrurile din jurul casei. Instalațiile sanitare se epuizează, aparatele de aer condiționat se sparg și cuptoarele trebuie înlocuite la fiecare 15-20 de ani. Tabloul electric, cunoscut și sub numele de întrerupător, nu diferă. Dar de unde știi când este timpul să înlocuiești cutia de întrerupere? Există mai multe semne și motive pentru care este timpul să faceți upgrade.

Ar trebui să-mi înlocuiesc tabloul electric?

Unul dintre motivele pentru care ați putea lua în considerare înlocuirea tabloului dvs. electric este că acesta are mai mult de 10 de ani. Există mai multe motive pentru aceasta. În primul rând, casele de astăzi au mai multe nevoi electrice decât în ​​anii trecuți. Majoritatea caselor au mai multe televizoare, aparate de bucătărie și alte dispozitive care necesită electricitate. Din această cauză, este posibil ca sistemul electric al casei dvs. să nu fie configurat pentru a face față nevoilor dvs. de energie electrică. Panourile vechi sunt, de asemenea, o problemă, deoarece sunt adesea depășite, ceea ce ne aduce la al doilea motiv.

Panoul electric

Dacă panoul dvs. este cald, are miros de ars sau urme de arsură, toate acestea sunt semne ale unui panou preistoric care nu este echipat pentru a face față cantității de energie care curge prin el. Acest lucru poate provoca o problemă de  incendiu de casă și alte probleme la domiciliu. Dacă acesta este cazul dvs., asigurați-vă că vă apelați imediat electricianul de încredere.

  • Servicii de calitate
  • Materiale de calitate
  • Interventii rapide 24 din 24
  • Personal profesional
  • Preturi corecte
  • Profesionalism, Promptitudine.