Electrician sector 5, Bucuresti

Electrician sector 5, vă pune la dispoziție un electrician în toate zonele sectorului 5: Rahova, Margeanului, Petre Ispirescu, 13 Septembrie, Pandurii, Viilor, Calea Ferentari, Sebastian, Eroina de la Jiu, Antiaeriana, Sos. Alexandriei.

Îți oferim în regim de urgență electricieni profesioniști, certificați și certificați ANRE pentru rezolvarea oricăror probleme de natură electrică ce pot să apară Sectorul 5 București. Cele mai uzuale solicitări cuprind:

 • Schimbarea tablouri electrice tip vechi (siguranțe clasice rotunde din material ceramic) cu tablouri moderne, sigure cu siguranțe automate.
 • Măsurători și verificări PRAM (buletine măsurători prize de împământare) în special pentru spații comerciale și instituții publice.
 • Depanări electrice rapide (inlocuiri prize, reparații doze de legătură, instalări corpuri de iliminat, etc)
 • Execuție instalații electrice comerciale sau de apartament, refacerea instalațiilor existente și execuția instalațiilor noi – aparente sau îngropate.
 • Proiecte electrice și consultanță tehnică în domeniul electric.

Pentru un electrician sector 5 Bucuresti, siguranta clientilor nostri ocupa un loc deosebit de important in activitatea pe care o desfasuram. Noi suntem adevarati experti in executarea instalatiilor interioare si exterioare peste spati rezidentiale, comerciale sau industriale. Va garantam ca de fiecare data cand suntem solicitati putem sa ducem la bun sfarsit chiar si cel mai complex proiect. De asemenea, ne ocupam si de schimbarea si montarea tabloului electric, montarea corpurilor de iluminat, montarea si inlocuirea prizelor si intrerupatoarelor, montarea sigurantei pentru protectie, instalarea si montare diferite tipuri de electrocasnice precum si orice fel de reparatii impuse la un moment dat. Si pentru ca facem totul din pasiune nimic nu este imposibil de realizat pentru noi.

Electrician sector 5 – zone de acoperire

Zonele în care intervenim în Sector 5 București cu electrician calificat ANRE la adresa sau la domiciliu tău sunt:

 • Cartierul 13 Septembrie (asigurăm electricieni calificați inclusiv în zona Calea 13 Septembrie, Str. Progresul, Str. Drumul Sării, Șos. Panduri, Str. Lt. Col. Constantin Marinescu, zona Prosper, etc)
 • Cartierul Rahova (electrician calificat disponibil în zonele Calea Rahovei, Șos. București-Măgurele, Șos. Alexandriei, Str. Mărgeanului, Str. Teiuș, Str. Garoafei, Str. Pucheni, Șos. Sălaj, zona Liberty Center, Șos. Viilor, Chirigiu, etc)
 • Cartierul Dealu Spirii
 • Cartierul Sebastian
 • Cartierul Cotroceni
 • Cartierul Panduri
 • Zona Hotel Marriott

Vezi și acoperirea noastră din Sectorul 1Sectorul 2Sectorul 3Sectorul 4Sectorul 6 București și Ilfov.

În situația în care doriți extinderea sau modernizarea actualei instalații electrice deasemenea vă stăm la dispoziție. Termen de execuție variabil, în intervalul 1-5 zile lucrătoare.

Apelați acum pentru a solicita un electrician sectorul 5, autorizat la adresa dumneavoastră. 0721.609.010 (apel cu tarif normal). Este important de reținut că atunci când vă decideți să lucrați cu un electrician (fie el autorizat sau nu), transferați responsabilitatea siguranței dumneavoastră, a familiei sau a companiei dumneavoastră în mâinile acestuia.

APEL DE URGENTA