Găsirea defecțiunilor electrice

Vom identifica sursa problemei, astfel încât să nu mai apară niciodată!

Găsirea defecțiunilor electrice

Vă confruntați cu pierderi de energie, pierderi de lumină sau cu un sistem electric care se oprește în continuare, este posibil să aveți nevoie de o depistare a defecțiunilor electrice. Defecțiunile electrice sunt apariții frecvente cu consecințe grave, dar vestea bună este că pot fi remediate rapid cu ajutorul unui expert. Orice defecțiune electrică pe care o întâmpinați, puteți fi siguri că o vom rezolva și aceasta este o garanție!

Tipuri de defecte electrice

Există mai multe tipuri de defecțiuni electrice care pot apărea într-un circuit:

  • Defecțiune în circuit deschis –  Când circuitul de electricitate are o pauză (o ruptură sau o gaură), fluxul de energie electrică este întrerupt și apare o defecțiune. Defecțiunile la circuit deschis se produc ca urmare a arderii elementului, a unui fir rupt, a unei conexiuni care s-a slăbit sau a ruginii.
  • Defecțiune la scurtcircuit –  Când sursa de alimentare este atașată la un fir sub tensiune sau neutru care nu are sarcină, poate apărea o defecțiune ca urmare a unei siguranțe arse. Defecțiunile la scurtcircuit pot apărea ca urmare a unei defecțiuni a izolației sau a unei conexiuni care s-a slăbit.
  • Defecțiune la pământ –  Când aparatul devine activ, acesta este în mod normal rezultatul unei defecțiuni la pământ. Acest tip de defecțiune poate provoca un șoc electric și se datorează în mod normal unei conexiuni slabe sau deteriorate.

Garanția puterilor lui Electrician24 pentru depistarea defecțiunilor electrice

Complet echipat cu cele mai noi instrumente specializate

La  Electrician24 , ne place o provocare. Suntem foarte mândri că găsim rădăcina problemei și o rezolvăm rapid pentru casele și afacerile din Bucuresti. Electricienii noștri prietenoși sunt foarte pregătiți, așa că știu exact unde să caute – astfel încât să vă puteți întoarce la zi cu o întrerupere minimă, în siguranță, știind că nu mai sunteți în pericol.

Ce cauzează defecțiuni electrice?

În majoritatea cazurilor, când aparatele se apropie de sfârșitul vieții – pur și simplu nu mai funcționează corect. Într-o mică mână de cazuri, uzura lor poate expune firele, poate provoca frecare și poate reprezenta un pericol. Defecțiunile electrice pot fi cauzate și de accidentul uman. Tunderea printr-un cablu electric sau vărsarea unei cani de ceai pe un dispozitiv electric poate avea exact același efect.

Dacă bănuiți că aveți o defecțiune electrică la mâini, ar trebui să fie investigată imediat pentru a vă asigura că dvs. și familia dvs. rămâneți în siguranță.

Vrei să angajezi electricianul de la Electrician24  ?