Electrician sector 3, Bucuresti

Electrician sector 3 vă pune la dispoziție un electrician în toate zonele sectorului 3: Mihai bravu, Baba novac, Racari, Calea Vitan, Bobocica, Dristor, Dudesti, Campia Libertati, Liviu Rebreanu, Ramnicu Sarat, Ramnicu Valcea,  Camil Resu. Ne dorim sa apelati cu incredere la noi pentru orice problema, deoarece un electrician sector 3 vine in intampinarea dumneavoastra cu servicii care se ridica la cele mai inalte standarde calitative la costuri corecte, care atrag dupa sine multumirea deplina a clientilor nostri. Cu profesionalism, indemanare si seriozitate reusim sa indepartam toate problemele care impiedica instalatia electrica sa functioneze in parametrii normali deoarece ne dorim sa va readucem confortul si siguranta in caminele dumneavoastra. Nu ezitati sa contactati un electrician sector 3 atunci cand credeti ca e momentul oportun sa faceti o verificare amanuntita a instalatiei electrice, pentru ca e mult mai usor sa preveniti o problema decat sa o remediati. Nu mai stati pe ganduri si luati atitudine in timp util deoarece in acest fel evitati sa se intample vreun scurtcircuit sau chiar un incendiu si in plus, va protejati si bugetul avand in vedere faptul ca este mai ieftin sa preveniti orice problema care ar putea sa va pericliteze sanatatea. Îți oferim în regim de urgență electricieni profesioniști, certificați și certificați ANRE pentru rezolvarea oricăror probleme de natură electrică ce pot să apară Sectorul 3 București. Cele mai uzuale solicitări cuprind:
 • Schimbarea tablouri electrice tip vechi (siguranțe clasice rotunde din material ceramic) cu tablouri moderne, sigure cu siguranțe automate.
 • Măsurători și verificări PRAM (buletine măsurători prize de împământare) în special pentru spații comerciale și instituții publice.
 • Depanări electrice rapide (inlocuiri prize, reparații doze de legătură, instalări corpuri de iliminat, etc)
 • Execuție instalații electrice comerciale sau de apartament, refacerea instalațiilor existente și execuția instalațiilor noi – aparente sau îngropate.
 • Proiecte electrice și consultanță tehnică în domeniul electric.

Electrician sector 3 – zone de acoperire

Zonele acoperite și în care intervenim în Sector 3 București cu electricieni calificați la adresa sau la domiciliu tău sunt:
 • Cartierul Balta Albă – TITAN (asigurăm electricieni calificați inclusiv în zona B-dul 1 Decembrie 1918, Lacul Titan IOR, fostele uzine MALAXA, B-dul Theodor Pallady, B-dul Nicolae Grigorescu, B-dul Camil Ressu, etc)
 • Cartierul 23 August (inclusiv zonele adiacente pe Str. Industriilor, etc)
 • Cartierul Dristor (inlcusiv B-dul Râmnicu Sărat, B-dul Râmnicu Vâlcea, Șos. Mihai Bravu, etc)
 • Cartierul Vitan (zonele: Calea Vitan, MALL Vitan, Calea Dudești, Depou RATB Dudești, Nerva Traian, Pasaj Mărășești, Splaiul Unirii, ICPE, Târgul Auto, Complex Rezidențial RIN, Rugby Club Olimpia, B-dul Octavian Goga, Timpuri Noi, etc)
 • CENTRUL CIVIC și Piața Unirii (zone deservite de electricieni autorizați puși la dispoziție de electriFIX.ro: Piața Unirii, B-dul Corneliu Coposu, Calea Călărași, Piața – Rond Alba Iulia, Bulevardul Unirii, Cartierul Hala Traian, B-dul Mărășești, Centrul ISTORIC, B-dul Dimitrie Cantemir, B-dul I.C. Brătianu, B-dul Magheru, B-dul Lascăr Catargiu, Cișmigiu, Str. Brezoianu Ion, B-dul Regina Elisabeta, Calea Victoriei, Splaiul Independenței, Lipscani.
 • Cartierul Muncii
Vezi și acoperirea noastră din Sectorul 1Sectorul 2Sectorul 4Sectorul 5Sectorul 6 București și Ilfov. În situația în care doriți extinderea sau modernizarea actualei instalații electrice deasemenea vă stăm la dispoziție. Termen de execuție variabil, în intervalul 1-5 zile lucrătoare. Apelați acum pentru a solicita un electrician sectorul 3, autorizat la adresa dumneavoastră. 0721.609.010 (apel cu tarif normal). Este important de reținut că atunci când vă decideți să lucrați cu un electrician (fie el autorizat sau nu), transferați responsabilitatea siguranței dumneavoastră, a familiei sau a companiei dumneavoastră în mâinile acestuia.
APEL DE URGENTA