Schimbați tabloul electric

 

Schimbați tabloul electric

Chiar dacă nu sunteți un electrician expert și nu aveți cunoștințele pe care un electrician le-ar avea , puteți vedea cât de important este un panou electric într-o casă sau afacere. Cei mai mulți dintre noi știu ce știm despre deschiderea tabloului electric și verificarea sa, dacă vreuna dintre siguranțele sale a căzut.

Dar nimeni nu poate ști cum să schimbe panoul electric sau instalarea inițială. Acesta este cu siguranță un loc de muncă pe care doar electricienii trebuie să-l asume.

Cu toate acestea, este foarte important să cunoașteți câteva lucruri de bază pentru a înțelege ce face tehnicianul în casa dvs., dar puteți judeca dacă își face munca în mod corespunzător și complet.

Vrem ca următorul articol să vă atragă atenția asupra problemelor specifice legate în special de înlocuirea unui panou electric .

Ce caracteristici ar trebui să aibă panoul electric ?

Nu este suficient pentru a alege un tablou de orice tip și un electrician pentru al obține departe de noi, trebuie să fim atenți că panoul are unele caracteristici specifice , care va face compatibil cu alte sisteme electrice din casă. Să vedem ce sunt acestea:

  1. Dimensiunile panoului electric. Scopul este de a utiliza panoul electric pentru viață și de a nu avea nevoie, cel puțin în viitorul apropiat, să îl schimbați din nou. Pentru a face acest lucru, trebuie să alegem să folosim un tabel care poate fi extins în viitor pentru a ne sprijini noile cerințe.
  2. Panourile electrice. Materialul din plastic, așa cum știm cu toții din fizica elementară, este un slab conductor de electricitate, prin urmare , este cel mai bun material de izolație pentru panoul nostru electric.
  3. Marcarea siguranțelor în panoul electric. Electricianul vă va spune ce siguranță se potrivește cu fiecare dispozitiv, dar sunteți sigur că vă veți aminti din afară. Este mai bine să întrebați electricianul care vă va vizita și va face semnul.
APEL DE URGENTA