Montaj tablou electric

Montarea unui tablou electric nou.

 

 

 

inlocuit tablou electric fuzibilTablourile electrice vechi (in special cele cu sigurante fuzibile, adica patroane) nu mai pot sa prezinte siguranta in exploatare. In conditiile consumului electric de azi, tablourile electrice vechi nu mai pot functiona in parametri normali. Problemele apar intial izolat si se manifesta prin arderea sigurantelor si deci prin deconectarea de la reteaua de distributie electrica. Aceste probleme apar din ce in ce mai des, uneori culminand cu incalzirea tabloului electric vechi si chiar cu un fum sau foc. Pentru a inlatura aceste neplaceri, electricianul Electrician24.Ro schimba tablourile vechi cu unele moderne dotate cu sigurante automate de cea mai buna calitate de la producatori autorizati de materiale electrice de top.

 

 

 

Tablourile electrice de tipul celor sigurante fuzibile nu mai pot oferi siguranta necesara.

 

 

Inlocuit tablou electric vechi

In orice locuinta pot exista consumatori care vor incarca serios instalatia electrica chiar daca vor fi folosite pe perioade scrute de timp. Avansul tehnologic si tendinta de productie a electronicelor si a electrocasnicelor cu un indice ridicat de eficienta reprezinta un avantaj insa insuficient.

 

  Daca doriti schimbarea tabloului electric, solicita serviciile unui electrician calificat, certificat si acreditat ANRE la domiciliu sau adresa dumneavoastra. Va suntem la dispozitie intotdeauna atunci cand apare un fenomen electric in locatia sau adresa dvs. Daca intampinati o problema electrica la orice ora din zi sau noapte, solicitati un electrician imediat.

 

 

APEL DE URGENTA