Găsiți cei mai buni montatori în aer condiționat!

Instalarea aparatului de climatizare: Orice doriți să știți înainte de instalarea de aer condiționat!

Aparatul de climatizare a apărut ca o modalitate foarte eficientă de încălzire și răcire a casei. Deci, în ultimii ani, instalarea de aparate de aer condiționat, în special tehnologia invertoarelor, se face în mai multe case și se caută încălzire și răcire economică.

Modelele moderne de aer condiționat oferă condiții ideale în interiorul spațiului cu atmosferă sănătoasă și temperatura potrivită, fără a consuma cantități mari de energie electrică. Dacă nu ați selectat dispozitivul adecvat pentru spațiul, tehnicianul  nostru vă poate sugera cele mai bune opțiuni în funcție de nevoile dumneavoastră.

Plasarea corectă a aerului condiționat este un factor cheie care determină durata de viață a aparatului de aer condiționat și cât de bun va fi acesta. Am vorbit cu profesioniștii noștri cu experiență și am învățat câteva sfaturi utile pentru instalarea corectă a aparatului de aer condiționat și le prezentăm mai jos.

Ce trebuie să faceți pentru a asigura instalarea corectă a aparatului de aer condiționat?

În general, nu este recomandabil să instalați aerul condiționat fără ajutorul unui tehnician specializat. Cu toate acestea, dacă vă gândiți să faceți singur instalarea unui aparat de aer condiționat, iată câteva lucruri importante pe care trebuie să le aveți în vedere:

1. Găsiți punctul de instalare potrivit

Unitatea interioară a aparatului de aer condiționat trebuie să fie instalată suficient de înaltă pe perete, cu grijă să nu explodeze exact unde veți sta sau dormiti. Pentru a evita pierderile semnificative de căldură, trebuie să puneți aerul intr-o zona corecta.

În același timp, pentru instalarea corectă a unui aparat de aer condiționat, trebuie să țineți cont de specificațiile producătorului cu privire la zona din jurul unității interioare. Un loc cel mai adesea preferat pentru instalarea unui aparat de aer condiționat este peretele adiacent a ușii balconului.

2. Căutați elemente de fixare de bază și țevi

Instalarea consolei de montare a aerului condiționat trebuie făcută cu mare grijă. Dacă treceți cabluri și țevi de la perete pe care intenționați să le instalați, ar fi bine să le evitați din motive de siguranță.

Același lucru este valabil și pentru trecerea țevilor pentru aerul condiționat de la perete. A evitat instalarea pe pereți care trec prin cabluri, deoarece riscul de deteriorare este destul de mare.

3. Izolați conductele de aer condiționat

Conductoarele care conectează unitatea interioară la unitatea de climatizare exterioară trebuie izolate corespunzător. Veți obține rezultatul dorit prin căptușirea acestora cu tuburi izolatoare. De asemenea, este important să scoateți aerul din tuburi și să creați un vid.

4. Acordați o bază instalării unității exterioare

Faptul că unitatea exterioară nu este în casă nu înseamnă că plasarea sa nu necesită nici o atenție. Este foarte important ca instalarea unui aparat de aer condiționat în aer liber să fie făcută astfel încât să poată fi ventilată. Este foarte probabil să existe o indicație a zonei propuse pe care unitatea ar trebui să o aibă în instrucțiunile producătorului.

Acestea sunt cele mai de bază instrucțiuni pentru instalarea aparatului de aer condiționat acasă. Frigotehnisti de specialitate cunosc detalii tehnice care necesită atenție și vă pot oferi rezultate imediate și sigure. Acesta este motivul pentru care vi se recomandă să solicitați ajutorul unui tehnician cu experiență pentru starea dumneavoastră de aer.

Care sunt prețurile pentru instalarea unui aparat de aer condiționat de către un tehnician calificat?

Pe platforma noastră puteți găsi profesioniști cu experiență pentru instalarea corectă și sigură a aparatelor de aer condiționat la prețuri competitive. Pentru instalarea aparatelor de aer condiționat până la 9.000 btu, prețurile de instalare sunt stabilite la 350 lei (+ TVA). Prețurile pentru aer condiționat până la 12.000 btu  sunt stabilite la 400 lei  (+ TVA). Preturile pentru aer conditionat pana la 18.000 btu sunt stabilite la 450 lei (+TVA). Toate aceste preturi sunt in limita a 3m, de traseu frigorific, ce depaseste peste 3m, costul pe 1m este de 90 lei (+TVA).

Dacă intenționați să înlocuiți vechiul aparat de aer condiționat cu unul nou, prețul crește. Pentru a înlocui un aparat de aer condiționat vechi cu unul nou, prețurile sunt stabilite la 650 lei  (+ TVA). Pentru pur și simplu dezinstalați aerul vechi, prețurile sunt de 200lei (+ TVA).

Este de remarcat faptul, că rata este fixă ​​pentru aparatele de aer condiționat și invertor de aer condiționat convențional, astfel încât tarifele de mai sus, în funcție de tehnologia dispozitivului.

Ce poate ști un tehnician experimentat în ceea ce privește instalarea unui aparat de aer condiționat?

Un tehnician specializat vă poate oferi servicii complete pentru creșterea eficienței aparatului dumneavoastră de aer condiționat. Unele motive pentru a alege un tehnician experimentat pentru instalarea unui aparat de aer condiționat sunt:

1. desenele inițiale de proiectare, caietul de sarcini, instrucțiuni ale dispozitivului de aer condiționat : Un tehnician calificat înțelege nevoile dispozitivului și de a înțelege pe deplin instrucțiunile producătorului, chiar dacă ceva pare neclar pentru tine.

2. Alegerea punctului de plasare corect : Selectarea punctului de plasare este foarte importantă deoarece va influența foarte mult eficiența aparatului de aer condiționat. Un tehnician cu o multitudine de experiență în domeniul relevant va putea sugera poziția cea mai potrivită.

3. Conectarea țevilor : țevile de răcire și conducta de drenaj trebuie instalate cu mare grijă pentru a evita deteriorarea. De asemenea, este necesară conectarea electrică corectă a unității interioare a instalației de aer condiționat și previne scurgerile de apă și de a reduce starea de performanță a aerului, de aceea este recomandat să fie făcut de cineva cu experiență.

4. Instalarea unității exterioare : Instalarea unei unități de climatizare în aer liber este o sarcină periculoasă, însă necesită și cunoștințe tehnice relevante. Specialistul trebuie să-l plaseze pe o bază solidă, de obicei la aceeași înălțime ca și unitatea interioară, pentru o funcționare mai eficientă.

5. Verificarea aerului și a condiției : Este necesar să verificați funcționarea corectă a aerului după instalare. Astfel, agentul frigorific poate avea o imagine completă a eficienței și a bunei funcționări a aparatului de aer condiționat.

Profesionistii de pe platforma noastra pot asuma pentru dumneavoastra instalarea corecta a aparatelor de aer conditionat si nu numai. Aceștia vă pot oferi sfaturi utile pentru utilizarea adecvată pentru a-i oferi mai mulți ani de viață, dar și pentru a întreprinde întreținerea și repararea pentru eventualele daune cu care vă confruntați.

De ce să alegeți un tehnician Electrician24.ro pentru a întreprinde instalarea unui aparat de aer condiționat?

Pe platforma noastră veți găsi cei mai buni tehnicieni pentru instalarea aparatelor de aer condiționat și pentru întreținerea și repararea dispozitivului dvs. ușor și rapid. Frigotehnistii nostri efectuează se angajează de instalare, reparare și întreținerea de aparate de aer condiționat de uz casnic, caseta aer conditionat perete si tavan,  și sisteme multi.

Datorită expertizei și cunostintele lor, aceștia pot prelua orice marcă convențională de aer condiționat, tehnologie convențională și invertor. Rezultatele directe sunt garantate pentru aparatul de aer condiționat, pentru o funcționalitate deplină și mulți ani de funcționare eficientă, la prețuri accesibile.

Dacă aveți nevoie de un tehnician cu experiență pentru a instala un aparat de aer condiționat la prețuri rezonabile, nu căutați în altă parte. Plasați-vă un e-mail pe platforma noastră complet gratuit și obțineți cea mai bună ofertă de aer condiționat de la un profesionist de încredere din zona dvs.!

APEL DE URGENTA