Inlocuirea tabloului electric

Schimbarea panoului electric

Mirosul de ebonita, vă alertează la unul dintre cele mai comune defecțiuni electrice. Nu există nici un motiv de panică. Contactați imediat un electrician calificat și problema va fi rezolvată în cazul neplanificat! După ce solicitați ajutor profesional, trebuie să urmați pașii de mai jos.

Asigurați-vă că sursa problemei

Mirosul de ebonita seamănă cu cel al “peștilor”. Ești sigur că mirosul vine de la panoul electric ? Dacă da, ar trebui să opriți imediat toate luminile și să deconectați aparatele de uz casnic de la priza de perete.

Vechile panouri electrice in toata lumea nu pot ține pasul cu vremurile, deoarece cerințele unei instalații electrice sunt crescute în timp, astfel încât plăcile de circuit fabricate înainte de treizeci de ani nu pot avea acele caracteristici care să le permită pentru a fi utilizate la zi în instalații. Din cauza numeroaselor probleme care pot crea în orice moment, în unitate noastră cu rezultate pentru a pune în pericol familia și proprietatea noastră, ar trebui să se ia în considerare înlocuirea lor. Mai jos este un raport cu privire la probleme care pot fi create într-o instalație electrică din utilizarea continuă a unui panou electric vechi și echipamentele sale:

  • Panourile electrice vechi pot duce la numeroase probleme operaționale, cum ar fi:
  • Siguranta deseori scade fără un motiv evident. Chiar și siguranta daca are o vârsta nu poate funcționa corect și nu poate fi activata în cazul în care supracurent și poate avea ca rezultat un pericol imediat pentru instalația electrică,  care poate fi deteriorata sau chiar a crea foc.
  • Luminile luminează sau coboară.
  • Nu sunt în măsură să controleze sarcini, scurgeri de circuit, etc. Dacă este necesar să fie controlat de panoul electric, în principal, din cauza constrângerilor de spațiu.
  • Nu pot fi instalate alte materiale de protecție, nici o sarcină ca o extensie a instalației, de exemplu, protecția împotriva trăsnetului, deoarece această caracteristică nu este prevăzută.
  • Multe circuite sunt în siguranță din cauza lipsei de spațiu sau a altor factori.
  • Siguranțele etc., în medie, ar trebui să fie schimbat la fiecare zece ani, ceva nu face de obicei astfel încât acestea să nu funcționeze corect atunci când este necesar, prin urmare, a creat probleme majore în ceea ce privește siguranța.
  • Asigurați o bună conectare a circuitelor cu placa, precum și conexiunile neutre și de împământare.

Lasand pe mana unor amatori lucrarile importante, riscati foarte mult. Pe langa decorul care poate fi distrus de un electrician de ocazie, serviciile care lasa de dorit pot duce la incidente neplacute legate de siguranta dumneavoastra si a familiei dumneavoastra.

In primul rand, va punem la dispozitie non-stop o linie telefonica la care ne puteti contacta si un echipaj pregatit pentru a va veni in ajutor la orice ora, in toate sectoarele din Bucuresti, dar si in Ilfov!

In al doilea rand, costurile lucrarilor au cel mai bun raport calitate-pret de pe piata, iar rezultatele sunt intotdeauna pe masura asteptarilor dumneavoastra!

Ce trebuie să faci?

Nu lăsați problema să se umfle. Chiar dacă credeți că mirosul a dispărut o vreme, nu anulați chemarea electricianul. Poate fi deosebit de periculos pentru integritatea fizică și pentru casa ta, precum și pentru buzunarul tău.

Ai fost confruntat cu unele daune electrice? Cereți ajutorul unui profesionist cu experiență pe platforma noastră și veti fi ajutați direct, mai presus de toate, să aveți încredere!

APEL DE URGENTA