Dispozitivele de aer condiționat ne igienizate au fost acuzate de boli alergice, chiar de epidemii. Vedeți cum veți igienizati propriul aparat dvs. de praf, bacterii și murdărie care au fost colectate fără a cheltui timp sau bani.

Filtre, Pentru a curăța filtrele aparatului de aer condiționat, veți avea nevoie de 1/2 cană. oțet și 1/2 cești. apă fierbinte. Începeți prin a lăsa amestecul într-un castron mare. Între timp, scoateți filtrele de la aparatul de aer condiționat. Găsiți cele două sloturi aflate în partea dreaptă și stângă a filtrelor și scoateți-le. După ce le scuturați pentru a pleca mai multe pulberi, le băgați în castron și lăsați-le să se înmoaie timp de 20-30 de minute. Apoi clătiți-le și lăsați-le să se usuce în mod natural.

Curățați aerul cel puțin de două ori pe an, pentru a nu vă dăuna sănătății.

Interior Pentru a curăța interiorul aparatului de aer condiționat (ceea ce vezi, adică, atunci când eliminați filtrele) veți avea nevoie de o pompă , care poate fi găsit în supermarket – uri și costă în jur de 150 de lei, un demachiant bun și o perie de dimensiuni medii. Începeți prin umplerea pompei cu apă la care ați demonstrat un pic de curățare. Sprayați interiorul aparatului de aer condiționat și apoi curățați-l cu peria. Goliți pompa și reumpleți-o numai cu apă. Curățați interiorul dispozitivului de curățare.

Unitatea exterioară  Pentru a curăța unitatea exterioară a aparatului de aer condiționat, tot ce aveți nevoie este apa. Puteți, de asemenea, să-l spălați cu furtunul de apa pe care îl aveți în curte sau acasa.

APEL DE URGENTA