Găsiți cei mai buni profesioniști din categoria de întreținere a aerului

Întreținerea aerului: Orice doriți să știți despre întreținerea corespunzătoare a aerului condiționat

Aparatele de aer condiționat sunt utilizate pentru răcire, dar și pentru încălzire, în multe case din țara noastră. Desigur, cu atât mai mare este utilizarea, cu atât mai frecventă și necesitatea întreținerii integrate a aerului condiționat de către un tehnician profesionist.

Aerul nu are o durată de viață nelimitată, dar are nevoie de atenție, ca toate aparatele de uz casnic. Întreținerea este considerată necesară cel puțin o dată pe an. Dacă îl folosiți pentru răcire și încălzire, va trebui  probabil de 2 ori pe an.

Întreținerea adecvată a aerului condiționat poate prelungi semnificativ durata de viață a aparatului de aer condiționat, dar și a îmbunătăți calitatea vieții în casa dumneavoastră. Am vorbit cu tehnicieni nostri profesionisti de pe platformă și am adunat cele mai utile informații pe care trebuie să le cunoaștem.

Care sunt beneficiile menținerii unui balsam de la un tehnician frigotehnist profesionist?

S-ar putea să vă întrebați dacă puteți întreține un aparat de aer condiționat, astfel încât să nu trebuiască să plătiți costul plății unui profesionist. Există câteva sarcini simple, cum ar fi curățarea filtrelor, pe care o puteți face fără un profesionist. Totuși, acest lucru nu este valabil pentru toate lucrările de întreținere.

Datorită expertizei noastre, echipamentul special și experiența unui tehnician profesionist, întreținerea profesională a aerului condiționat asigură următoarele:

1. Evitarea și  deteriorarea prevenitva.

2. Rezistență ridicată în timp

3. Ieșire maximă a aerului condiționat

4. Mediu mai sănătos și o mai bună calitate a aerului

5. Economisirea de bani și de energie

6. Reduceți zgomotul instalației de climatizare

Pentru toate aceste motive, se consideră că este bine să aibă încredere de întreținere la un sistem de refrigerare calificat, economisind timp și bani cheltuiți, în cazul în care unele cauze de deteriorare a aparatului din neatenție.

Care este costul menținerii unui aparat de aer condiționat?

Platformele noastre profesionale de răcire oferă servicii de întreținere a aerului de la 150 lei per aparat, dacă  detineti  2 aparate de aer condiționat sau mai mult . Prețul este stabilit de comun acord(negociabil), dacă lucrarea se referă numai la un aparat de aer condiționat, pretul este de 150 lei. Întreținerea include toate sarcinile de bază necesare pentru utilizarea eficientă a aerului condiționat în majoritatea cazurilor.

Cu toate acestea, este posibil să crească costurile dacă aveți nevoie de servicii speciale. Starea aparatului de aer condiționat și numărul de locuri de muncă necesare sunt unii dintre factorii care pot schimba costurile. De asemenea, prețurile cresc dacă există o problemă care necesită reparații.

Ce lucrări sunt efectuate în întreținerea profesională a aerului condiționat?

Pentru a asigura funcționarea corectă și adecvată a aparatului dumneavoastră de aer condiționat, aerul condiționat profesionist este într-o direcție simplă. Un tehnician calificat vă va informa pe deplin despre necesitățile aparatului dumneavoastră de aer condiționat și va întreprinde lucrările necesare.

Cele mai importante lucrări de întreținere incluse într-un pachet de întreținere pentru aer condiționat de bază sunt:

 • Curățarea filtrului

 • Curățarea unităților interioare și exterioare

 • Curățați ventilatoarele interioare și curățați unitatea exterioară a aparatului de aer condiționat

 • Curatarea vaporizatorului

 • Verificarea lichidului de racire (freon-ul)

   

Ca lucrări suplimentare și, dacă este necesar, pot fi efectuate și următoarele sarcini de întreținere:

 • Curățarea scurgerilor de condens

 • Controlul atent al comutatoarelor de protecție ale compresorului

 • Strângerea cablurile de alimentare și firele de la conexiunile acestuia

 • Incarcarea cu lichid de racire

 • Amperaj curent de funcționare

 • Unitate de aer condiționat

Acest lucru este probabil să coste mai mult și vă sugerăm să intre în contact cu lichidul de răcire, pentru a conveni asupra lucrărilor care urmează să fie efectuate, precum și menținerea finală de preț.

Este necesar ca aparatul de aer condiționat să fie întreținut?

Frecvența cu care trebuie să fie menținute unitățile de climatizare variază de la caz la caz și este influențată de factori cum ar fi volumul de utilizare și vârsta aparatului de aer condiționat. Compania de construcții este obișnuită să ofere o perioadă de timp sugerată după care este necesară întreținerea.

O regulă generală precizează că întreținerea aerului condiționat trebuie făcută de două ori pe an, înainte și după perioadele de utilizare intensă. Cu toate acestea, un profesionist vă va putea informa pe deplin și vă va informa, în funcție de nevoile dumneavoastră.

De ce să alegeți un figotehnist Electrician24.ro pentru întreținerea aerului condiționat?

Tehnicienii profesionisti ale platformei noastre preiau întreținerea integrată a aerului pentru toate brandurile de aer condiționat din modele vechi și noi. Ei oferă servicii pentru orice tip de aparat de aer conditionat profesional.

Aceștia efectuează, de asemenea, reparații, servicii și facilități, acoperind orice nevoie de spațiu de acasă sau de afaceri. Datorită expertizei și echipamentului specializat, ele pot îmbunătăți în mod semnificativ eficiența aerului dumneavoastră la prețuri foarte accesibile.

Dacă aveți nevoie direct de un tehnician pentru întreținerea instalației de aer condiționat, nu căutați în altă parte. Trimiteți un e-mail cu aparatele sau aparatul dvs. gratuit la platforma noastră și veți obține cea mai bună ofertă pentru aerul dvs. de la un profesionist cu experiență în zona dvs.!

APEL DE URGENTA