6 Probleme de bază ale unui aparat de aer condiționat

Aveți o problemă cu aparatul dvs. de aer condiționat? Căutați un tehnician profesionist pentru a găsi o soluție imediată pentru problema dvs.?

Se apropie de vară și asta înseamnă că trebuie să păstrăm aerul condiționat bine întreținut, astfel încât să nu suferim de căldură.

Atâta timp cât sună ciudat, una dintre cele mai frecvente probleme cu aparatele de climatizare este folosirea lor necorespunzătoare. De aceea, înainte de a porni instalația de aer condiționat asigurați-vă că aveți ușile închise în mod corespunzător și spațiul care este dotat  cu aer condiționat și setați termostatul de aer condiționat la temperaturi rezonabile.

Desigur, principalele probleme ale aparatelor de climatizare se datorează în principal instalării necorespunzătoare sau întreținerii necorespunzătoare. Instalarea necorespunzătoare a aerului condiționat poate fi rezultat scurgeri de lichid de răcire, slaba circulatie a lichidului din conductele de răcire și circulația aerului slabă în zonă.

Desigur, nu există de multe ori când umplerea aparatului de aer condiționat cu lichid de răcire nu se face în conformitate cu instrucțiunile și specificațiile producătorului.

umplere corectă este foarte importantă, iar dacă nu se face în mod corespunzător poate duce la o performanță slabă și un consum ridicat, sau în cazuri extreme, la defectarea instalației de aer condiționat. Tehnicienii de întreținere fără calificare nu poate avea un rezultat, nu înțelege lipsa de agent frigorific, sau chiar mai rău pentru a umple aparatul cu mai agent frigorific mai mult decât de către producător.

1 Lipsa lichidului de răcire

Lipsa lichidului de răcire duce la o performanță slabă a aparatului de aer condiționat. Există de multe ori când lipsa lichidului de răcire se datorează fie umplerii necorespunzătoare a instalației sau scurgerii.

În cazul simplu reaprovizionare de scurgere nu este suficient, deoarece noul lichidul de răcire se va scurge și că condiția aerului și foarte curând din nou, nu va funcționa.

Pentru a rezolva problema, ar trebui să apelați un tehnician bine instruit, care ar trebui să identifice scurgerea, reparați-l și apoi să incarce instalația de aer condiționat cu cantitatea corespunzătoare de lichid de răcire în conformitate cu instrucțiunile producătorului.

 Defecțiune electrică

Fan(ventilatorul) și compresorul de aer condiționat poate fi ușor deteriorat în special în cazul în care instalația de aer condiționat este deschisa și de multe ori se închide, ceea ce se întâmplă la aparatele de aer condiționat uzură supradimensionata la posturi de legare ale aerului condiționat prezentate în multe sisteme și, din acest motiv, ar trebui să fie verificate conexiunile electrice ale instalației de aer condiționat la fiecare întreținere.

 Placa deteriorată

Dacă aveți o întrerupere frecventă a curentului și mai ales dacă alimentarea electrică intră și iese adesea într-un timp scurt, placa de aer condiționat poate fi parțial deteriorată sau chiar deteriorată.

Placa de aer condiționat monitorizează funcționarea diferitelor componente individuale, cum ar fi compresorul, cu patru căi, ventilatoare și multe altele și să verifice aceste date în așa fel încât de fiecare dată când aerul dvs. conditionat pentru a funcționa în cel mai bun mod, oferind confort și economie .

O deteriorare a panoului poate cauza aparatului dumneavoastră de aer condiționat să se comporte ciudat sau să nu funcționeze deloc. Repararea sau înlocuirea plăcii trebuie efectuată de un tehnician cu experiență.

4 Senzori de problemă

Toate aparatele de climatizare au termostate și senzori care monitorizează presiunile și temperaturile agentului de răcire și aerului în diferite puncte ale aparatului de aer condiționat.

Dacă unul dintre acești senzori este deteriorat sau în afara poziției, aparatul de aer condiționat poate funcționa în mod continuu sau poate modifica anormal puterea acestuia.

5 Drenarea slabă a  condenselor

Construcția slabă a conductei de drenaj sau a ștecherului acesteia duce la funcționarea necorespunzătoare a aerului condiționat și la scurgerea condensului în interiorul și în exteriorul casei.

6 Întreținerea insuficientă

Lăsând filtrele de aer conditionat dvs. pentru a închide nu numai instalația de aer condiționat nu va funcționa în mod normal, dar există o mare probabilitate compresorul și ventilatoarele de aer conditionat dvs. de a suferi daune permanente.

APEL DE URGENTA